menu

Formació Musical Avançada

Aquest itinerari de l'Escola de Música va adreçat a aquell alumnat que, havent superat el nivell elemental d'Educació Musical Bàsica, només volen cursar estudis d'instrument o cant de Grau Professional o que, no havent pogut accedir al grau professional reglat, volen preparar-se per a l’ingrés a un altre cicle o bé accedir directament al Grau Superior.

Amb tot, la finalitat és educar a l'alumnat per al gaudi personal de la música en qualsevol de les seves manifestacions, mitjançant la pràctica musical individual o col·lectiva, capacitar-lo per a accedir al Grau Professional o per accedir al Grau Superior.

Organització i distribució del currículum:

La distribució del currículum es desenvoluparà en sis cursos que es podran ampliar a vuit segons les necessitats.
En quant a les especialitats seran les mateixes del Grau Professional, a més d'altres que es puguin oferir en condicions especials.

Adreçat a: alumnat que ha finalitzat el programa "Formació Musical Bàsica" o alumnat de fora del centre de més de 12 anys (a partir de 1r d'ESO) amb coneixements previs de música que vol seguir els estudis de música en un programa no reglat. En el cas d'alumnat de fora del centre es realitzarà una prova de nivell per determinar quin és el curs més adequat per a casdascú.