Conservatori Municipal de Música de Manresa · C\ Ignasi Balcells, 12-14 · 08240 Manresa                             telèfon 938720088 · fax 938726629 | contactar Contactar
Capçalera Conservatori Municipal de Manresa
SECRETARIA I TRÀMITS
 
20/21 Inscripció Nou Alumnat (tots els programes)
Termini per a la inscripció d'alumnes nous (tots els programes, també alumnes que ja s'han inscrit a les proves d'accés): del 27 de maig al 7 de juny.

La inscripció dels alumnes nous es fa aquest curs mitjançant aquests formularis online.

Formació Musical Bàsica, Nadons, Infants, Sensibilització, Iniciació, Escola d'adults:

https://forms.gle/NSJ7csD5zDxcLPzh6

Grau Professional i Formació Musical Avançada:
https://forms.gle/rWKqPyNkbxuNrC3Y6


Trobareu tots els horaris en aquesta pàgina:
http://www.conservatori-manresa.cat/acte.php?nId=1354513052


IMPORTANT

Alumnes pendents de la Prova d'accés a Grau Professional:

La prova d'accés al 1r curs està programada per al dia 22 de juny*, la prova d'accés als cursos 2n a 6è per al dia 25 de juny*

És obligatori que l'alumne estigui inscrit a les proves d'accés. El termini per a la inscripció a la prova d'accés és del 13 al 20 de maig, 2020. Aquí trobareu tota la informació al respecte.

A més a més us demanem que ompliu el formulari a dalt
(Grau Professional i Formació Musical Avançada) dins el termini del 27 de maig al 7 de juny.

Aquest formulari serveix per a efectuar la preinscripció correcta a les assignatures grupals per tal de facilitar la preparació del curs vinent. S'ha d'omplir amb el supòsit que l'alumne hagi superat la prova d'accés i que hagi obtingut plaça en l'especialitat demanada.

Sempre intentem donar cabuda als alumnes que superen la prova d'accés encara que no ho podem garantir per a cada especialitat. Dues setmanes abans de la realització de les proves publicarem tota la informació relativa a la prova d'accés com espais, horari del dia (respectant les normatives d'higiene) i oferta de places de cada especialitat al final d'aquesta pàgina: http://www.conservatori-manresa.cat/acte.php?nId=963780284

En cas que un alumne no superi la prova d'accés però que hi hagi plaça en la seva especialitat, ens posarem en contacte amb vosaltres per adaptar la inscripció a possibles altres programes d'estudi.

Si teniu dubtes sobre les assignatures a marcar, poseu-vos en contacte amb el cap d'estudis Peter Schmidt pschmidt@ajmanresa.cat o amb el professor de la vostra especialitat.

*Les dates del mes de juny i posteriors són provisionals i podran patir modificacions en funció de com evolucioni la pandèmia.


Alumnes que volen continuar als estudis de Grau Professional al nostre centre amb un canvi d'expedient:
Marqueu "Grau Professional" al formulari online i assegureu-vos d'omplir la informació relativa al centre de procedència. Podeu explicar la vostra situació al camp "Observacions" del formulari.

Intentarem donar cabuda a tots els alumnes que havien previst entrar amb un canvi d'expedient al nostre centre. Ens posarem en contacte amb vosaltres en el cas que no es pogués absorbir la demanda en la vostra especialitat.


Si teniu dubtes sobre les assignatures a marcar, poseu-vos en contacte amb el cap d'estudis Peter Schmidt pschmidt@ajmanresa.cat o amb el professor de la vostra especialitat.


Alumnes amb preconeixements musicals que vulguin estudiar Formació Musical Bàsica o Formació Musical Avançada al nostre centre:
Heu d'omplir el formulari corresponent i al juny haureu de fer una prova per veure el nivell que teniu de llengüatge musical. En el següent enllaç hi ha la informació (Dia prova, etc): http://www.conservatori-manresa.cat/acte.php?nId=639499214.Alumnes que no han fet mai música i que tenen 7 anys o més:
Marqueu Iniciació. L'edat fa referència al 31 de desembre 2020.Documentació

A més d'omplir els formularis online ens haureu de fer arribar la documentació següent. Aquest curs s'accepta excepcionalment la documentació escanejada i enviada al correu: conservatori@ajmanresa.cat

Al mes de setembre haureu d
e portar l'original al centre.

S'ha d'entregar els formularis emplenats, adjunts a aquesta pàgina:

- Documentació complementària
- Autorització d'imatge
- AFA (Aquest document és per fer-se soci de l'AFA del Conservatori i és opcional)

Juntament amb la documentació ens heu de fer arribar:

- Llibre de família (Alumnat fins a 13 anys)
- DNI de l'alumne/a (Si en té)
- DNI del pare i de la mare
- Targeta Sanitària
- Carnet de família nombrosa/monoparental (Si es dóna el cas)

Després d'enviar el formulari online, un cop ens arribi tota la documentació requerida ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-ne la rebuda i informar-vos dels propers passos.


En el següent enllaç hi trobareu informació sobre la sol·licitud d'ajuts a l'Ajuntament: http://www.conservatori-manresa.cat/noticia.php?nId=781027770

______

tipus document Documentació complementària.pdf (525.63 KB)
tipus document AFA.pdf (1.37 MB)
tipus document Autorització Imatge.pdf (27.66 KB)
Conservatori Municipal de Música de Manresa · C\ Ignasi Balcells, 12-14 · 08240 Manresa | Disseny web i programació: La Factoria d'Imatges Ajuntament de Manresa